Ontwerper

Dirk Vrints die in het verleden enkele prijzen verwierf omwille van zijn originaliteit, heeft zich, in de loop der jaren als binnenhuisarchitect (interieurarchitect) voornamelijk toegelegd op het verbouwen en inrichten van woningen, appartementen, kantoren en winkels.

Dit gebeurt in samenspraak met de klant, rekening houdend met diens noden en verlangens Hij vertrekt van het karakter en de eigenheid van de woning zelf of van de beschikbare ruimte, en bereikt een maximum aan mogelijkheden na realisatie van het project.

Fascinerend om te zien hoe hij dankzij doordachte creatieve ontwerpen en een jarenlange ervaring erin slaagt om zowel grote als kleine, benauwende ruimten om te toveren tot open, lichte plaatsen.

Werkwijze

Tijdig een binnenhuisarchitect contacteren geeft een klant de mogelijkheid om te laten ingrijpen in zijn project en het ontwerp als een geheel te realiseren. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of inrichting van een woning, appartement of kantoor.

Binnen een totaalconcept kunnen eveneens aangepaste meubels voor badkamer, keuken, leef- en slaapruimte, kantoren, praktijkruimte enz. worden gecreëerd.

Klanten krijgen als zij hiervoor kiezen eveneens het nodige professionele advies over kleurkeuze, verlichting, materialen ...

Essentiële kenmerken, die steeds terugkeren in de creaties en realisaties, zijn het belang van een goed doorstromende energie, daglicht en het accent dat gelegd wordt op ruimtegevoel en openheid.

Voor de binnenhuisarchitect is klantgerichtheid van primordiaal belang.
Ieder concept groeit vanuit een open communicatie tussen klant en vormgever.

Een oase van rust, met alle aandacht voor de bewoners en hun levensfilosofie, hun ʻzijnʼ en hun behoefte om ʻthuisʼ de stilte wat harder te kunnen zetten.